Altanen

Her har vi samlet lidt inspiration og nyttige produkter, til dig der gerne vil gøre altanen til et dejligt grønt rum.

Om du ønsker at gøre altanen til din private køkkenhave, en overdådig blomsterhave eller en kombination, så er mulighederne mange og vi står parat til at vejlede dig, hvis du mangler gode råd eller ideer.

Minigarden

Minigarden med jordbær

Med en plantevæg fra Minigarden kan du udnytte pladsen i højden. Det modulopbyggede system fylder kun 64,5 cm i bredden og 19 centimeter i dybden, så der er plads til en lodret have på selv den mindste altan.

Du kan dyrke de fleste af de ting, du er plejer at have stående i krukker: Krydderurter, jordbær, blomster, tomater, ærter, salat og meget mere. Der er hele 4 liter jord pr plante, så der er masser af plads til at rødderne kan udvikle sig og give store, frodige planter.

Minigarden er
> Frostsikker og kan stå ude hele året
> UV-beskyttet, så plastikken ikke falmer eller krakelerer

> Produceret i Europa under respekt for både mennesker og miljø
> Lavet af genanvendelig kvalitetsplastik
> Giftfri og godkendt til fødevareproduktion

Du kan vælge mellem 5 gode farver: Sort, hvid, grå, grøn og terracotta.

Minigarden med salat

 

Altan-espalierEspalier

Et espalier kan bruges til mere, end klatreplanter. Kombineret med krukkeholdere og små altankasser, kan du lave en hel væg med eks. Krydderurter.

 

 

 

 

kartoffelpottenKartoffelpotten

Dyrk dine egne kartofler på altanen, med den smarte kartoffelpotte, kan du dyrke dine egne kartofler på altanen. kartoffelpottens smarte enkle konstruktion gør, at du kan høste dine kartofler løbende. Den kan også bruges til at dyrke jordskokker og peberrod.